Diumenge 12 de Juny
Tres dies de Jazz en tots els seus estils, funk, soul, latin, afro, samba-reggae, Rnb, hip-hop, nu jazz…
Pi McCarthy
Escenari: Cabanyal
16.30h
Babalu Swing Band
Escenari: Cap de França
18.00h
Jove Big Band Sedajazz
Escenari: Cabanyal
19.30h
Glenda del E & Q-ban Mixology
Escenari: Cap de França
21.00h
CABANYAL
JAZZ
ENJOY
CABANYAL
MÚSICA
JAZZ


Babalu Swing Band
Babalu Swing Band!, reivindica el Jazz com a vehicle perfecte per a embarcar-nos en un viatge per l’Amèrica del Swing i del Jazz a través de la Ruta 66, l’emblemàtica carretera que creua Est i oest dels Estats Units.
Un espectacle per a tots els públics de posada en escena retro perfecte per als amants del Lindy hop, amb referències a la II Guerra Mundial o els anys daurats del cinema de Hollywood, grans melodies del swing americà dels 30-40-50 i versions d’artistes contemporanis en clau de swing .
La Banda liderada per Juanjo Navarro com a vocalista crooner compta amb Roberto Capella (Piano), Sergio García (trompeta), Borja Baixauli (Saxofon), Kako Rubio (Trombó), Javier Albiñana (Contrabaix), Rubén Díaz (Bateria), i el trio vocal ‘Beluin Sisters’ (Victoria Llovera, Paula Almendros i Elena Almendros).

Glenda Del E & Q-ban Mixology
GLENDA DEL E Pianista-Cantant-Compositora-Professora-Productora Glenda del E és una artista de Cuba, compartint la seua música amb influències de Afro Classical-Latin-Jazz-Soul, apassionada per influir, inspirar, motivar i col·laborar amb la seua música en el món.
Oberta a una varietat d’influències musicals, des del repertori de piano clàssic i el folklore cubà, fins a Hip-Hop, R & B i Jazz, Ms. de l’E ha aconseguit establir-se entre els músics extremadament talentosos entre diversos cercles musicals a l’Havana, Miami, Toronto i Nova York.
“Q-ban Mixology” sota la signatura Glenda del E proposa lletres positives i inspirades amb una mescla d’estils musicals, desafiant les nocions generals del que és la música cubana i defineix un so veritablement únic i genuí.
Entre les seues col·laboracions al costat d’altres artistes es troben Alejandro Sanz Sirope i el seu concert únic MAS + MAS i #LaGira, Leoni Torres, Vanito Brown, Alex Cuba, Fernando Osorio, Paquito de Rivera (Latin Jazz Traditions) en el Carnegie Hall, entre altres. Ha participat en els projectes New Cuban Generation i el GME Piano Trio com a directora musical.

Jove Big Band Sedajazz
Aquesta espectacular formació la componen 22 joves que sorprenen i emocionen per la seua gran maduresa, habilitat, creativitat, energia i saviesa malgrat la seua joventut, són l’orgull i la bandera del col·lectiu que venen a demostrar que es pot fer molt bé el jazz des de xiquets.
La Jove Big band Sedajazz és una nova formació que sorgeix després d’ampliar la Sedajazz Kids Band a un format de Big band.
Veintitres músics amb un objectiu molt clar, aprendre i enriquir-se amb el repertori d’una Big band.Demostrant que les persones tenim una predisposició natural cap a la música, la Jove Big band Sedajazz reuneix en un mateix cercle, xiquets i xiquetes de diferents edats que són capaces de comunicar-se de manera individual a través dels seus instruments, i de formar part d’una unitat en la qual tots troben el seu espai.
L’atractiu del repertori d’aquesta nova big band ha sigut seleccionats pels mateixos components i es basa en la seua combinació de standards i d’arranjaments de grans èxits de la història del Jazz: bandes sonores, funk, rock i latin jazz. Amb l’objectiu de compartir aquesta experiència pedagògica perquè puga servir d’inspiració a altres xiquets, pares i educadors, les formacions de xiquets de Sedajazz visiten habitualment diferents institucions educatives així com festivals infantils en els quals actuen amb un únic propòsit, el de la música en si mateixa.
Tant la nova Jove Big band, com les Kids Band i la més jove, la Happy Band són l’ànima de Sedajazz. Aquestes formacions infantils naixen de la inquietud del col·lectiu de músics per despertar l’amor a la música i potenciar el talent des de la base educativa.
Amb l’objectiu de gaudir a través de l’aprenentatge, les xiquetes i xiquets de la Sedajazz Kids Band s’han convertit en un exemple a seguir.
Fco. Blanco “Llatí”- Direcció
Juan Saus (Saxo Alt)
Camila Eirín (Saxo Alt)
Roque Garcia (Saxo Tenor)
Xavi Maldonado (Saxo Tenor i Clarinet)
Ximo Reillo (Saxo Alt, Soprano i Percussió)
Aurora Blanco (Saxo Baríton i Veu)
Nino Villanueva (Trompeta)
Jose Luis Rodrigo (Trompeta)
Josep Peiró (Trompeta)
Oscar Lujan (Trompeta)
Laura Martí (Trompeta)
Nur El Manchoud (Trompeta)
David Martí (Trombó)
Hadriel Benedito (Trombó)
Angel Ballester (Trombó)
Joan Fernandez (Trombó)
Albert Climent (Trombó)
Vera Gor (Veu)
Eva Serrano (Contrabaix)
Bernat Cucarella (Vibràfon)
Hugo Barrio (Bateria)
Mika Gimenez (Piano)
Jose Reillo (Percussió Llatina)

Pi McCarthy
MOLECULAR és un disc que viatja del ball a la paraula i de la paraula al ball. Un conjunt de cançons que naixen de l’íntim per a tornar a la tribu.
Per al projecte Pi McCarthy ha comptat amb la col·laboració dels productors musicals Chalart58 i Màrius Alfambra, amb els qui ha pogut explorar més de prop el llenguatge de la música electrònica, protagonista i clau en la composició d’aquest segon treball discogràfic.
En MOLECULAR s’aprecien les influències i els gèneres musicals d’on l’artista s’ha vingut nodrint fins ara: Jazz, Pop, Dub, World Music, Folklore… sempre en contacte directe amb el món de la veu – eix fonamental de la seua trajectòria.
MOLECULAR va ser concebut a l’illa de Menorca, centre durant mesos d’inspiració de la cantant. Amb ell reivindica el ball com una pulsió orgànica després d’una etapa de confinaments. “Quan ens allunyem del soroll torna la connexió més primitiva, el moviment és una cosa que està en la nostra naturalesa”, comenta. A més, el disc inclou les seues dues llengües maternes, l’anglés i el castellà, una fusió que McCarthy també viu com un acte espontani.
Pi McCarthy (Veu i guitarra)
Amaia Izarzugaza (Keys i backing vocals)
Enric Crespo (Guitarres i backing vocals)
Roqui Albero (Trompeta i backing vocals)
Dani Domínguez (Drums i backing vocals)